Hjem » Internett shopping » Elektronikk butikk » Å få vite mer om trådløs utendørs høyttalere

Å få vite mer om trådløs utendørs høyttalere

Hvis du leter etter den nyeste gadgeten rundt, er det skal være trådløse utendørs høyttalere. Disse høyttalerne kan bare være de beste tilleggene til musikkspilleren som Zune eller iPod. Disse høyttalerne fungerer gjennom trådløs overføring, som gjør dem virkelig moderne enheter. Så hvis du er en true blue musikk lover, er denne enheten definitivt for deg.

Disse høyttalerne er ganske lite, sammenlignet med den vanlige høyttalere som du bruker hjemme. Deres makt er bare rundt 5 watt og kan operere opptil 70 desibel eller mer. Disse enhetene har ikke noen innebygd sockets eller plugger, så ikke prøv å se etter noen. Den har en batterirommet for dets strømkilde. Enkelte modeller er drevet av solenergi platene. De er frittstående enheter som kan kjøre kontinuerlig mer enn åtte timer på en full ladning.

Trådløse utendørs høyttalere er kompatible med nesten alle typer lyd-spillere, enten de er i stand til å trådløs overføring eller ikke. Det er en trådløs overføring som er inkludert i hvert sett med disse høyttalerne. Du trenger bare å plugge dem inn i øretelefonene eller høyttalerkontakt av lydenheten, og de bør fungere sammen fine.
Normal trådløs rekkevidde er 150 fot. Du kan ta denne høyttaleren utenfor huset og lar musikkspilleren inni. De er laget for utendørs bruk, slik at du kan installere dem hvor som helst i garasjen eller veranda. Du kan også ta den med deg uansett hvor du går. Nå kan du nyte musikk på badet og ved svømmebassenget.

Partene blir morsommere med denne gadgeten. Du kan nesten ta partiet hvor som helst, selv på din nabo hus forutsatt at deres plass er fortsatt innenfor rekkevidde. Du kan også la iPod-en inne i bilen og ta høyttalerne femti meter fra den til leirplassen du har bygget. Mulighetene er uendelige. Og praktisk denne enheten bringer er eksepsjonelle.

Det er mange forskjellige typer trådløse utendørs høyttalere tilgjengelig i butikkene i dag. Og ulike modeller leveres med ulike funksjoner. Noen leveres med en fjernkontroll justering av volumet. Andre har ikke funksjonen fjernkontrollen skjønt. Det er selv modeller som ikke har noen bestemmelse for volumkontroll i det hele tatt. Hvis du vil justere lydstyrken i høyttalerne på denne modellen, må du bruke lyd spillerens kontroller.

Trådløse utendørs høyttalere, er langt, kuleste tilbehøret til musikkspilleren. Installere ett i din garasje med soverom og bakgård. Nyt synkronisert musikk i og utenfor huset. Nå kan du enkelt gjøre det uten å strekke kabler over alt.

Relaterte artikler:
Gå til toppen